Äntligen valdag!

Efter flera månaders valkampanj är det äntligen valdag.

Idag står jag och min fru Elaine vid Sävars vallokaler och delar ut valsedlar. Runt om i Sverige gör andra miljöpartister detsamma och inväntar kvällens valresultat som ser ut att bli det bästa någonsin för vårt parti.

Miljöpartiet har vuxit enormt de senaste åren, i medlemsantal, men också i opinionsmätningarna. Fler och fler inser att den gröna politiken är framtiden. Den gröna ideologin har en helhetssyn som är nödvändig om vi ska kunna utveckla vårt samhälle till att bli hållbart. Inte bara när det gäller klimatet och miljön, utan också hur vi tar hand om varandra, våra barn och deras barn.
 

Valkampanjen har varit rolig, jag har fått så mycket stöd från er alla. Det betyder otroligt mycket när ni hör av er, med hurrarop, med frågor, med kritik och funderingar. Jag hoppas mina svar har gett er det ni behöver för att lägga er röst på mig och på Miljöpartiet.
 
För mig fortsätter valrörelsen till torsdagkväll, då vi får resultatet för personkryssen. Det blir spännande och nervösa dagar. Oavsett utgång så vill jag tacka er alla för allt ni gett!

Etiketter: , , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.