Robert Östberg, Umeå studentkår

1-års kalas och läsa handlingar

I går kväll hjälpte jag en god vän och arbetskamrat att flytta, vilket fick utgöra gårdagens träning. Han har hittat en riktigt fin lägenhet på Berghem. Jag förväntar mig en snar inbjudan med lite kortspel och en squashmatch Stefan=)

Idag ska jag verkligen ta helg. Det känns som en lördag från barndomen, mycket snö, en stor frukost och alpina VM på TV. Snart ska jag och min fru Linnéa gå på 1-års kalas, tiden går otroligt fort, jag var bestman till pappan och kommer ihåg att jag fick veta att de skulle bli föräldrar på bröllopet vilket känns som igår. Till kvällen kommer min bror och hans familj på besök och vi ska bjuda på thailändsk middag. Förväntar mig hårda matcher i Trivial Pursuit och Buzz.

Kommer dock inte kunna hålla mig ifrån jobbet helt och hållet. Nu blir det fåtöljen i vardagsrummet med sista läsningen av handlingarna till universitetsstyrelsens budgetkommité, jag har lite av årsredovisningen kvar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>