Robert Östberg, Umeå studentkår

Måndag på kåren

På söndag kvällarna har jag en ritual som går ut på att jag går igenom min almanacka för den kommande veckan. Jag gör så mycket noteringar jag bara kan om olika möten jag ska gå på, vad jag bör hinna med osv. Bra idéer jag får brukar jag maila till mig själv, då glömmer man dom inte över natten och det blir en liten överraskning morgonen därpå. Måndagar på kåren är den dag som påminner mest om varandra, det är skönt att ha struktur på hur veckan ska börja.

Så här ser mitt schema ut imorgon:
09.00-10.00 Planeringsmöte med presidiet och utbildningsbevakarna. Vi går igenom vad som är aktuellt. Imorgon ska vi bland annat prata om vårt remissvar till Sigbrit Frankes utredning en hållbar lärarutbildning
10.00-11.00 Svara på mail, skriva på en remiss och en projektplan
11.00-12.00 Då är jag inbjuden att prata om kårobligatoriet av en studentförening
12.00-12.30 Lunch
13.00-15.00 Möte med universitetsstyrelsens Budgetkommité
15.30-16.30 Personalmöte med Umeå Studentkårs personal
16.30-18.00 Läsa handlingar, slutföra remissvar, börja skriva debattartikel och svara undan dagens sista mail

Sen bär det av hemåt, förhoppningsvis snöar det mindre då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>