Gröna tankar!

Grönt är skönt!

Av , , Bli först att kommentera 0

Hej allihopa! Detta är mitt första inlägg på denna blogg. Blir mest miljö och hållbarhetsrelaterat men även lite annat smått och gott.

+ Jag är glad för att allt fler produkter blir miljöinriktade på marknaden. Som till exempel Apotekets nya sortiment Ren logik. Svenskproducerat och miljömärkt. Lite dyrare men det kan det vara värt. Flera av Apolivas produkter är också svenskproducerade vilket är jättebra.

Har märkt att det finns många miljövänner där ute på Facebook jättekul att se. Till exempel grupper för tågsemester och så vidare.

+ Rebuy! Bra affär och man kan fynda mycket till bra priser. Enda minuset är att folk lägger upp smutsiga och trasiga kläder prylar till försäljning-skärpning!!

- Flyg och bilbranschens ihärdiga reklam trots ett eskalerande miljöhot. Såg på Facebook att några har klagat på Coops och Icas flygrabatt till sina medlemmar-vilket jag tycker är jättebra och skulle hellre vilja ha rabatt på SJ. Något de borde tänka på framöver. Travelers are the future-Nej, Green travelers are the future SAS!!!

 

Grönt=skönt:).

 

 

 

 

Bli först att kommentera

Hej världen!

Av , , 1 kommentar 0

Välkommen till Västerbottens-Kuriren – Bloggen. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller radera det. Sen är det bara att börja blogga!

1 kommentar