Köpa online kläder

Den Dos av vinter mode

Stärkande för angrepp av våldsamma vinterväder med hattar, handskar, tröjor och halsdukar är tuffa tag. Och det är AOS en mycket förrädisk tid på året för uthyrning av din modet att ta en otäck halka och falla. Det är dock en hemmagjord hatt med en pom-pom inte enklare än att skjuta på en tunn skidmask. Tänk på detta säsongsbetonade överlevnadsguide för DOS och Don, den AOTS Winter Fashion tid gåva för navigering genom svåra förhållanden i trenden.

Stick med en klassisk vintermössa

En gång i tiden, strövade Mr landet och, nej, de gjorde, AOT don fula huvudbonader. Någonstans på vägen blev Novelty hattar, funktionalitet för att klara den intensiva vädret som en ursäkt för att förvandlas till ett skyltfönster för mormor, AOS stickning cirkel. Stugan är också värme skapelser, men de är långt ifrån mode-vänlig. Lyckligtvis finns det enkla lösningar: Grundläggande skidor mössor, filthattar, hattar newsboy och bowlare hålla värmen i och ur dumhet.

Undvik: hörselkåpor, öron-värmare, pom-pom hattar, känd som något som skapats av en vän eller flickvän

Lager med en jacka

Väst är det sista ordet skiktning pjäs. I hans oändligt konstigt, om inte geni stil arm amputerade kan västen fungera som en extra barriär mot kylan, eller som en avslutande del till något varmare dagar. Kasta den över brukar ostoppbara tröja för att hålla din kärna varma och fodrade lemmar. Det viktigaste här är att stanna, i alla fall. Prova chunkier tröja med samma långa flytvästar och fina mätare sticka med tunnare, lättare sådana.

Undvik: oversize jackor, tröjor med renar och / eller douglasgran

Lär dig att knyta halsduken

Scarfar utformades runt halsen, kan en första bland de platser av kroppens värme förpackas. Och det finns tre enkla sätt de kan bära. Paris – kinkig tydlig linje i familjen – bildas genom att vika halsduken som skapats i längden och dra de två ändarna genom öglan på den andra aspekten. Där snuggers AOS rätt teknik för optimal värme. Den extra tid arbetat med tillfälliga nod med halsduken om halsen med en facett något längre än den motsatta, och sedan lindade runt och genom öglan. Och när, nästan lika kallt men ändå behålla AOS gång löst runt och smidig.

OBS: Denna rutt fungerar endast med fler halsdukar.

SmartGuy.se t-shirt på. Stort utbud av t-shirt. Här hittar du shirts för alla tillfällen. Vi har alltid visar den senaste t-shirt på sidan till vänster kan du förfina valet av t-shirt – Välj mellan kort eller långärmade t-shirt, hitta din storlek och din favorit märke och färg.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.