Vinst!

Gårdagens match mot Clemensnäs HC började inte direkt som vi hade tänkt, precis som vi snackat i omklädningsrummet innan matchen och som jag skrev här så var det väldigt viktigt att vara med från start. Men vi var inte alls på tårna när pucken släpptes, vi spelade svårt och komplicerat från egen zon och låg för långt ifrån i markeringarna. Det resulterade i att Clemensnäs kunde få det första målet i matchen på en tekning efter 2.48 in i matchen. Resten av perioden spelar vi väl okej men det var fortfarande alldeles för dåligt, vi åker alldeles för lite skridskor och spelar inte tillräckligt rejält.
Snacket i omklädningsrummet inför andra perioden handlade mest om att vi va tvungna att komma upp i focus och vilja göra det jobb som krävs där ute för att ta 3 poäng.
Vi får mer eller mindre en drömstart på andra perioden när Marcus Lundberg med ett väldigt välplacerat slagskott satte kvitteringen efter 7 sekunder in på perioden och efter det är vi igång. Vi börjar hitta tillbaka till det enkla spelet, åka skridskor och börjar slita för varandra, och det ger resultat direkt. 5 minuter senare får matchens gigant enligt mig, Christoffer Forssén trycka in säsongen första mål och 2-1 är ett faktum. Men jag tycker vi avgör matchen när det blir spel 4 mot 4, där Fredrik Sandström först gör 3-1 och 15 sekunder senare gör Jens Persson 4-1, och efter det tycker jag inte Clemensnäs tar sig tillbaka in i matchen. När slutsignalen för andra perioden går har vi hunnit med att göra 5 och 6-1 genom Joonas Karvonen och Marcus Lundberg.
Inför sista perioden bestämmer vi oss för att vara ödmjuka och fortsätta jobba på för att kunna stänga matchen. Men i tredje perioden blir det en del utvisningar åt båda hållen och Clemensnäs gör två mål i power play denna period. Våra mål i perioden gjordes av Daniel Hörnell och Peter Bjuhr satte slutresultatet 8-3 med 3.29 kvar av matchen.

Gårdagens målvakt Joakim Moritz hade inför matchen tippat resultat och vem han trodde skulle vara extra het på matchen. Tippningen av 4-0 var inte så lyckad, men när han gav er Christoffer "Forsa" Forssén att hålla lite extra koll på gjorde han helt rätt! Forsa gjorde en väldigt bra match, som vanligt har han bra driv i skridskoåkningen och jobbar alltid hårt. Igår fick vi se att målskyttet finns där igen, nu väntar vi bara på fler mål från Forsas klubba!

/ # 44

Etiketter: , ,

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>