Victoria Eliasson, studerande Storuman

Jobben ?

Jag sitter verkligen med myror i brallorna om dagarna och vill ha något att göra. Att det inte finns några jobb i Storuman ? Klickar man på arbetsförmedlingens hemsida så står det att det finns 7st jobb. Fyra av jobben finns egentligen i Hemavan, alltså inte i Storuman (tkr hemavan borde ha en egen kategori) Man blir lätt förvirrad när det står Storuman. Kommun hit, kommun dit. Jaja. Sedan så är de resterande jobben inte ens jobb på företag lr arbetsplatser i Storuman, utan då finns bara mysteryshopperjobb eller så måste man gå hem till folk och försöka sälja dildos.

– Anonym konsument för ICA Ålderkontroller

– Observatör, SeeYou AB SEEYOU AB

– Erotikprodukter.se söker fler säljare!

Förlåt, men inte underligt att folk flyttar från Storuman hela tiden när det inte finns några jobb. Hade verkligen jättegärna jobbat och tagit det lugnt i Storuman. Jag gillar ändå Storuman.

Men det är ju som det, går väl inte att göra så mycket åt.

5 kommentarer

  1. Lycka till

    Har du gått runt och kollat företagen? Presenterat dig och erbjudit dina tjänster, kanske på timbasis till att börja med?
    Du kanske får starta ett webbaserat försäljningsföretag till att börja med?
    Klart du ska bo kvar i Storuman. Värt 10 000 i månaden bara det.

  2. Anna

    Ja, vad tror du? Kommunen är misskött. Fullt med dårar som sitter på massa poster och tror att de är viktiga. Man fryser ut och jävlas med nyinflyttade, ljuger och förtalar medan skitstövlar får bete sig hur som helst. Inte undra på att folk flyttar. Vem vill bo i den hålan?

  3. Vicky

    Det har ju både sina fördelar och nackdelar att bo här helt klart. Det är helt sjukt hela grejen…Håller med. Lite mer jobb tycker jag ändå att det borde finnas utannonserat, men man kanske bara är bortskämd? who knows..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.