Turnéplan och lite annat smått och gott.

Av , , 1 kommentar 2

Gott folk! Äntligen lite vinter värt namnet. -25 och neråt är härligt. Tack Tärnaby för den gågna helgen och ett särskilt sådant till alla de norska studenter som gjorde helgen trevlig och alldeles underbar.

Vad är väl en bal på slottet? Jo, det är förmodligen en jävla bra fest som du inte vill missa. Som t.ex. den kommande fredagen ute på Norrskensgården i Anumark. Som de flesta vet, så vart årets V8-fest på Nailheads tråkigt nog inställd, men vi hoppas kunna gottgöra en smula nu till helgen i alla fall. Ryktet gör gällande att en hoper Lycksele-bor kommer delta. Bara en sådan sak.

Nog om allt. Här nedan finner ni en smärre turnéplan för hur de närmsta månaderna kommer att se ut. Mer datum tillkommer inom kort. Tills dess kan ni boka hotellrum och pricka av i kalendern!

Feb 26 2010 10:00P
NORRSKENSGÅRDEN Anumark, Västerbottens län
Feb 27 2010 10:00P
SAXNÄSGÅRDEN Saxnäs, Västerbottens län
Mar 5 2010 10:00P
HARRY’S PUB & RESTAURANG Umeå, Västerbottens län
Mar 6 2010 10:00P
HOTELL VÄNNÄS Vännäs, Västerbottens län
Mar 12 2010 10:00P
HOTELL KÄLLAN Åmliden, Norsjö, Västerbottens län
Mar 13 2010 10:00P
HOTELL KÄLLAN Åmliden, Norsjö, Västerbottens län
Mar 19 2010 10:00P
TASTE RESTAURANG & CAFE Skellefteå, Västerbottens län
Mar 20 2010 10:00P
RESTAURANG KRONAN Luleå, Norrbottens län
Mar 26 2010 10:00P
TAVELSJÖ BYGDEGÅRD Tavelsjö, Västerbottens län
Mar 27 2010 10:00P
ANNA’S KROG Nordmaling, Västerbottens län
Apr 2 2010 10:00P
SAXNÄSGÅRDEN Saxnäs, Västerbottens län
Apr 3 2010 10:00P
SAXNÄSGÅRDEN Saxnäs, Västerbottens län
     
     
     
     
     
     

1 kommentar
Etiketter:

Vinn vinyl med Jefferson Blues Magazine

Av , , 1 kommentar 1

Tävla med Jefferson Blues Magazine och vinn NOW! på vinyl. Följ länken nedan för att delta i tävlingen. Svar senast den 5 mars.

Jefferson Blues Magazine är världens äldsta blues-magasin som utkommer 4 gånger per år. Jefferson innehåller enbart exklusiva artiklar och intervjuer med både amerikanska som svenska bluesartister samt massor av recensioner. 

Klicka här för att komma till tävlingen!

1 kommentar
Etiketter:

Ulf Andersson vs. Henrik Olofsson

Av , , Bli först att kommentera 2

Läs mer i en artikel ur dagens Västerbottens Folkblad. Länk hittar du här…

 

http://www.folkbladet.nu/?p=166871

Bli först att kommentera
Etiketter:

Vinylen har landat!

Av , , Bli först att kommentera 4

Hej på er alla! God fortsättning och allt därtill. Nu har äntligen den efterlängtade vinyl-utgåvan av senaste albumet NOW! landat på skivdiskarna. Den finns att köpa via Burmans Musik, Garageland Records, Popshop och 4Sound.

Som ni kanske redan vet, så är den här utgåvan rätt exklusiv och gjort i endast 500 exemplar. Dessutom innehåller den inte mindre än två extra låtar också, som inte finns med på CD-versionen. Ställ er i kö och haffa er ett exemplar redan idag. Imorgon är den troligtvis slut – nästan i alla fall.

Wolfman Jack

Bli först att kommentera
Etiketter:

Den ljusnande framtid är vår!

Av , , 1 kommentar 3

Hurra! Äntligen träder vi in i året som vi alla väntat på – 2010 kommer att bli ett magiskt år! Tusen tack till alla er där ute, ni som köpt skivor, hängt på konserter, skickat kärleksbrev eller bara hälsat glatt på oss. En särskild och extra stor kram till alla 250 pers som trotsade kylan och snöstormen och vinglade in på Droskan under Annandagen. Clas Yngström och Erik Brodén hade en mysig afton och vi lär se mer av dessa herrar framöver.

Nu ångar vi vidare mot nya mål. Massvis med spelningar på gång, så ingen går riktigt säker! Förhoppningsvis får vi hålla på med de här dåraktigheterna ett tag till…

Den ljusnande framtid är vår!

John, Wolfman Jack

1 kommentar
Etiketter: , ,

Wolfman Jack laddar inför julen!

Av , , 1 kommentar 10

Jul! Vad ska man tycka egentligen? Vackert, fridfullt och alldeles galet! Gröna dagar får vi nog vänja oss vid framöver. Inte som när man var liten och byggde kojor i snödrivorna som var 3m höga i november men allt har väl sin charm kanske. Eller lugnet som råder på stormarknaderna i december? Folk som slåss handgripligen över att någon snodde parkeringsplatsen eller tog sista chokladkalendern i hyllan, jag tror att jag julshoppar på närmsta mack istället! Man törs ju fan snart inte gå ut i december längre. Folk ej ju som tokiga i stressen. Varför stressar vi så? Jo för att vinna totalt kanske en halvtimme på en hel dag. Och vad gör vi med den halvtimmen då? Jo… vi är så slut när vi kommer hem efter jobbet så vi måste sitta en halvtimme i soffan och vila ut lite. Bra jobbat! Inte konstigt att ungarna idag är rädda för att bli vuxna när vi klagar och klagar på hur stressigt, jobbigt och hur lite tid vi har. Ekonomin är inte heller den bästa skryter vi med. Ja jisses….

Men ja e int bitter utan ser fram mot julen i alla fall. Vi har förmånen att få rocka loss i mellandagarna som sagt var med herr Yngström och Brodén från Sky High. Kunde vart sämre. Men redan den 10 december händer också något intressant. Campus kör en gratismässa, Musik och Livsstilsmässa, som vi lirar på vid brashörnan. Där finns allt inom musik tydligen, workshops, konsert, utställare m.m. Kul! Har vi riktigt tur så kanske vår vinyl utgåva hinner hit innan dess. Då ska vi ha med oss den och sälja förstås. Och glöm inte bort att titta in på www.turneblogg.nu Nåja! Försök nu alla att ha en fridfull jul var ni än befinner er. Tänk på hälsan!

/Wolfman Jack

1 kommentar

Sky High ”Classe”, Wolfman Jack, Erik Brodén from Devilsbo!

Av , , Bli först att kommentera 4

Ja då är allt spikat för annandagens mest bluesiga kväll! Mr. Sky High him self och Erik Brodén kommer upp från de djupa skogarna i mellersta Sverige och bara tjuter av spelglädje för att spela skiten av julen så flörtkulor och annat helvette bara flyger sin kos! Wolfman tar dessa unga herrar under sina vingar och tillsammans ska vi se till så att denna kväll blir riktigt minnesvärd! Vad som helst kan hända när Wolfman Cirkus drar ut på rövarstråt! Vår nya cd är ute, även kallad för "Now!" och alldeles strax så kommer vinylen som dessutom har bonuslåtar på sin hals. Den purfärska videon känns rätt okey också, ligger här nere i bloggen.

Just nu så repar vi in helt nya låtar med allt vad de innebär! Mycket intressant!

Håll till godo så hoppas vi att vi ses inom en snar framtid, keep on rocki´n folkzz!

Bli först att kommentera
Etiketter: , ,

Ännu mera video-premiär!

Av , , 1 kommentar 5

Igår var det äntligen dags för premiär av videon till "Keep-A-Knockin’" som enbart återfinns på vinyl-utgåvan av senaste alstret NOW! Inspelad under tiden i studion av vår allas Erik Engbo och Björn Algers. Precis så här bra blev det!

 

Imorgon fredag spelar vi på Scharinska med Robban "Strängen" Dahlqvist, som alla vet har ett förflutet i Hellacopters och numera snurrar runt med Dundertåget. Vi varvar rock and roll med blues och vice verca. Kalaset kostar kring 80 kronor i dörren. OBS! Inget förköp.

Väl mött!

Espresso Express och Exempel!

Av , , Bli först att kommentera 6

Espresso!

Lyssna tidigt i morgon på P4. Det kan löna sig!

Express!

Skivorna går i ilfart jorden runt för Er!

Exempel!

Kolla in nya videon nedan! Symboliserar vart vi är på väg just nu!

www.wolfmanjack.se

Bli först att kommentera

Video-premiär och annat godis!

Av , , Bli först att kommentera 7

Så var det äntligen dags för premiären av videon till nya singeln ”Watch Out!”. Inspelad, klippt och klistrad av Johan Sjöblom. Resultatet av en dryg timme ute på en äng ser du nedan.

Idag gjorde vi en liten intervju för Rockklassiker och onsdag 08:30 spelar vi live i P4 Espresso. Skivorna landar i gryningen och övriga förberedelser löser sig efterhand. Frågan är, har du köpt biljett till lördag på Droskan? Om inte, skynda dig! Snart slutsålt!

Lev och må!
Wolfman Jack

Bli först att kommentera
Etiketter: