Annelies liv

inte alls sovmorgon!

Det plingade på dörren i morse kl halv 9, och johan gick och öppnade och då vare en kille som skulle mäta ut  hur stora luckorna skulle vara, vi ska få hel renoverat i lägenheten, det  är inte i bäst skick, tapeterna är trasiga, och skålluckorna är helt gula fast dom igentligen ska vara vita, den/dom personerna som både här har typ rökt inne, så vi ska få utbytt allt och det känns ju jätte bra, för då får man verkligen bestämma själv hur man vill ha lägenheten. Mobilen ringde innan larmklockan, det va från jobbet, och frågade om jag kunde jobba 11-18 istället för 16-19 och det gick ju som alltid bra, för jag va nästan förberädd på att dom skulle ringa och fråga. Tog mig upp och åt frukost och fick skjus av johan till jobbet, lat! Johan skulle ändå hem till norrby och köra skoter. Slutade kl 18 och gick hem, maten stod klar när man kom hem som alltid när man har jobbat, blodpudding och lingonsylt gott. Träningen började kl 21.00 jag stack dit, och körade för fulla muggar.
Fick höra om det där med noliahallen, att det hade typ rasat/brytits ner dagen efter vi hade varit där, gud vad läskigt, tänk om det hade hänt när vi va där och alla andra, det blir typ ingen träning på onsdag för oss, vi har ju träning på noliahallen på onsdagar. Hoppas att det fixar sig, vi skulle typ får spela match mot nå herrar div 4.  Nu sitter man här och ska väll ta sig nå fika och sen ska man gå och duscha.

Imorgon blir det kanske gymmet på morgonen om jag orkar, haha! och sen börjar jag kl 11.00, det ska komma någon från bostaden imorgon så man kommer väll att bli väckt vid halv 9 som i dag, tyvärr. Får väll se vad som händer och sker i morgon.

godnatt och sovgott

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.