Annelies liv

helgen- kanon

Fredag: vaknade vid 10 tiden som alltid, och åt frukost, tog det lungt vid datorn, och sen gick jag på gymmet och sprang 40 minuter på löpbandet och sen körde jag lite ben. kom hem och tog det lungt, till middagen, efter middagen åkte jag buss till  lina, på ö ersboda, och sen kom  en kille som heter markus, och sen linnea, och johanna, efter vi hade prata och så, tänkte vi när kommer simone, så vi ringde och kollade vars hon va och dom va på väg, så vi inväntade simone och åkte mot olles, för att ha en lungt kväll där, men det va tyvärr inte så mkt drag där, så jag och linnea stack till corona, för att dansa loss lite granna. Där träffade vi massa folk som vi kände och det va himla kul. Jag tog det lungt, jag jobbade ju dagen efter, tyvärr. Kom hem vid halv 3 tiden och vi hade med oss en full kille hem också, johan kompis, som slaggade på soffan.

Lördagen: Började halv 12 och vaknade 11 för att johan skulle skjusa mig, för att han skulle ändå hem till norrby och köra skoter, för att det va ju så fint väder. När jag väl kom  till jobbet, va det ganska lungt till en början och sen bara rasade det in folk, efter som. Jag tycker faktiskt att det är rätt kul när det är mycket folk, så har man någon att göra i alla fall. Slut vid 18.00, och gick hem och maten va klar när jag kom hem, snitzhel och potatis i ugn, jätte gott. Efter det tog jag det bara lungt, och försökte att hitta på något, och till slut stack jag iväg till jennie och thess som skulle igen ut på krogenkrogen, och jag följde med såklart, mycket folk så klart, nu när det är löning och allt. Va hemma  vid halv 3 tiden och då gick jag och la mig på en gång.

idag: Vaknade för sen, vaknade 25 i 12, usch jag hatar verkligen att stressa, och det fick jag verkligen  göra i dag, johan skjusade mig till jobbet, och det va lungt som alltid, fast det är löning, det har varit lungt helt dagen. Gick hem vid 4 tiden och tog mig en parisare med grovtbröd på vägen hem, va så himla hungrig, och nu sitter jag här och ska snart ta på mig gym kläderna och gå till gymmet, för att köra ett arm/mage/rygg pass

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.