Annelies liv

Sportlov

Lyllo dom som har sportlov, nu menas jag får jobba, och slita, jag skulle också vilja vara hemma en vecka bara och ta det lungt, men det funkar ju inte när man har en lägenhet att sköta, och försörja sig själv och sin pojkvän.

Igår vart det stan för min del, kunde inte fara på gymmet pga, min förkylning, som inte vill gå över. Så jag stack ner på stan och träffade carro, och vi gick runt och kikade. Gick till brobergs, och tog varsin paj, har ju resturang chansen så man måste ju utnyttja det, och det smakade bara fint, tog en taco paj. Efter vi hade ätit så gick vi vidare och och då hittade jag en väska som jag vill ha som kostade förut 300, men nu kostade den bara 150, och det vart att köpa den på en gång. och sen gick vi vidare och  in på only och där hittade jag två par byxor för 100kr/st, vilket kap, och sen gick vi bara runt och kollade i affärer, och stack jag hem där vid 15.00 tiden och då vart det spagetti och köttfärsås til middag, och sen åkte jag till jobbet., började kl 17.30, och det va hur mycket folk som helst, det tar alltid slut med folk på fredagar. Kom hem vid kvart över 11 tiden då, vi va klar med alla städning och så.

Idag  när solen skiner då ska man vara ut, och sola och promenara, ska ner på stan snart och ta en fika med linnea, det blir ingen shopping i dag, det har jag verkligen inte råd med. Sen ikväll blir det att se bio med anna panna, vi ska se farsan och jag hoppas verkligen på att den är bra, hade igentligen vetat se allis i underlandet 3D, men det fanns inga platser kvar tills i kväll, för se den någon annan dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.