Annelies liv

tänker till

dagarna kommer och dagrna går,det känns som att tiden försvinner allt efter som, man hinner verkligen inte att göra nå mycket om man jobbar 11-18 eller 11-19, eller jo, om man är hurtig och inte så himla trött som jag är varje morgon, jag skulle hinna gå ut med boss, äta frukost i lung och ro, fara och gymma i 1 timma och sen fara på jobbet, komma hem där vid 18 tiden och sen göra något kul på kvällen, men ikket, jag sover till 10 och äter frukost och sen far på jobbet, och sen när jag kommer hem äter jag middag och sen går jag till gymmet.

Jag fattar inte att tiden har gått så snabbt, jag va nyss 15år och snart fyller jag 20år i augusti. Jag skulle gärna ha velat stanna där vid 11-12år, vill vara ett barn och bara leka och ha roligt på dagarna, känna mig fri och göra vad jag vill, kanske göra om några val som jag har gjort, kanske inte varit tillsammans med den personen, drukigt lite mindre än vad jag har gjort, sparat ihop massor med pengar, tyvärr tänker man inte på sånna saker föräns nu, när man sitter här efter 19 år och tänker vad jag har gjort under mina år på jorden.

Känns dig aldrig ensam i världen för att du har så många som tycker om dig och bryr sig om dig, många som du igentligen inte vet att om, som verkligen bryr sig hur du mår och hur det t.ex gå på jobbet. Jag vart så förvånad en dag, min kedja hade hoppas och då kom det fram en farbror och frågade om jag behövde hjälp, alltså sånna människor är helt underbara, det borde finnas fler sånna som hjälper till, jag skulle göra det om någon behövde hjälp eller något annat sånt.

 

vart gym med benpass i dag, middag och jobba, har nyss kommit hem efter ha jobbat, asså jag fattar inte ena dagen är det dö lungt och andra dagen hur mycket folk som helst, i kväll har det vart jätte lungt och skönt. Johan har diskat och allt och det känns så himla skönt att bara vara hemma och sitta här.

Imorgon är jag ledig och ska försöka ta mig upp tidigare, så att jag hinner på gymmet och sen fara ner på stan för att träffa linnea, va ett tag sen nu, och sen ska jag typ på innebandy träning om det är något i morgon.

 

Godnatt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.