Annelies liv

allt i en text typ

jag vill ha en kattunge, en lång hårig kattunge, jag vet inte om boss kommer att gilla det men, vi får väll se. Nu är i alla fall mamma, pappa, farmor, och brorsan på flyget till florida, för att bara tare lungt, mamma fyller 40år på onsdag, och det är därför dom ska fara dit och slappa. Jag själv bestämde mig för att inte följa med och det va kanske lite dumt gjort, men jag har då bestämt mig att jag ska fara utomlands  i sommar i stället, och bara njutar av solen och bada som en galning.

Snön faller sakna ner, jag som trodde det skulle få bli vår snart/nu, men då kommer det tillbaka den förbannade snön, som vill ligga på marken så att vi inte ser ishalkan under, så att vi ska ramla och slå sönder alla ben vi har i kroppen, men jag hoppas på sol och värme snart, att man kan sitta här utan för och bara glassa i solen, och äta en stor mjukglass.

Det va så himla roligt, när halva vinter hade gott, vare någon som hade satt upp en lapp i vårat trapphus, "ni hund ägare, jag tycker att ni ska plocka upp efter er," jag själv som är hund ägare plockar alltid upp efter mig, och den här person som har skrivit det, vill typ att hundarna inte äns ska få pissa på området, hon/han kanske tycker att vi ska springa med hunden typ 500 meter innan hunden ska få kissa, ibland fattar jag inte på folk.

En till lapp. Det hade varit fest i kvartersgården, men förunga människor som inte enligt lag får dricka alkohol, och då hade varit någon som hade stytt i trapp huset. Dagen efter satt det en lapp, "du som har spytt i trapphuset, ta upp dina spyor". Personen i fråga som har satt upp lappen, vet ju aldrig om person som har spytt bor i området äns.

Nu blir det i alla fall gym och sen ska jag ner på stan för att träffa en kompis som är nere på pluggar till konditor på större nivåer, och nu är hon hemma på pratik och då är det bästa att man tar den tid hon har över.

Sommar och sol, beställt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.