Annelies liv

kort

åh, jag gillar verkligen inte folk som kommer och sen funkar inte kortet och man måste typ dra det 100 gånger, men det funkar inte, och sen för att allt ska funka måste man slå in siffrona på kortet som tar typ 2 minuter, och det är jätte lång kö, och dom säger att dom ska skaffa ett nytt kort, men det blir typ aldrig av, för att folk glömmer eller är för lata, och jag är himla less på att stå och slå in, och när man är jätte stressad och allt, låter man typ alltid sur fast man inte menar det. Förlåt alla frasses ätare.

Jag har räknat ut att det alltid är mycket folk middagar, onsdag, tosdagar, fredagar, lördagar, och söndagar, men aldrig dom andra dagarna, och det är himla skönt måndgar och tisdagar.

Handling i dag, vart ganska mycket i kundvagnen, en godis skål som ser ut som en höna, inför påsken tänkte jag. Inte mycket folk alls på affären i dag, fast det va torsdag, och det brukar vara hur mycket folk som helst som ska handla. På fredagar brukar det vara hela parkeringen, huvva, då vill jag inte fara och handla, alla älskar typ coop forum. Jobbat 10.45-18 i dag och imorgon jobbar jag samma.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.