Annelies liv

film

bästa svenska filmerna någon sin är ju män som har kvinnor, flicka som lekte med elden, och luftslottet som sprängdes, dom tre är ju ganska tagande, och rätt så hemska, man blir nästan upprörd när man ser dom. Jag ska försöka att få dom  alla  på dvd, skulle köpa den sista filmen nu men, det va slut, ska kolla runt och försöka hitta dom två jag inte har, alltså män som hatar kvinnor, och luftslottet som sprängdes, jag ska också försöka att köpa så att jag har allt walander, och alla johan falk filmerna, som går på tv 4a nu, och då är det bästa att man sätter sig framför tv och ser dom. Jag kan säga själv att jag är en riktig film älskare, när jag skaffar barn så ska jag köpa alla astrid lingren filmerna och alla barn filmer, kommer att bli dyrt men man behöver inte köpa dom alla på samma gång.

gårkvällen, vart först film och godis med johan, och sen kom börka in till stan och vi åkte till emelie på ö ersboda, och kollade på tv och spelade spel, jätte trevligt, länge sen man träffade henne, åkte iväg för att hämta emma, men då kom jag ju på att johanna ska liks hem, och då kan ju emma åkta med henne.

Idag, blir det gym på ett tag och sen hade jag lust med att följa med hea på loppis, vart himla sugen på det, och sen ska jag fara till linnea, för att alex fyller år och vi ska ut och äta, och killarna ska spela paint boll och vi ska göra tårta, och se film. Det kommer säkert att bli jätte mysigt.

(tagen från google)

(tagen från google)

(tagen från google)

(tagen från google)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.