Annelies liv

köket klart

lyckad dag, vaknade rätt så tidigt i dag, konstigt nog, kl 9, brukar alltid sova länge, men nu idag va jag pigg. Åt min vardagliga frukost, städade ut sovrummet för att målarn skulle börja där också, för att på så sätt bli klar imorgon, krosat glas, som jag igentligen inte ville, dammsugat upp det, och sen gått till jobbet och ringt mamma för att kolla vart dom va, och dom va på väg från gävle, och nu är dom säkert hemma. Jobbade 11-19 och sen stack jag på innebandy träning, svin bra träning i dag, mycket folk, och det gick för en gång skull att göra övningar, och spela lite. och nu sitter jag är och äter mackor, och dricker nyponsoppa, blir att duscha och sen gå och lägga sig.

jag fattar inte en sak, jag har aldrig tur, durga skickade ett sms att hon hade vunnit 500kr, och förra gången vann hon 400kr, jag blir less, jag vill också vinna, men jag har då tur i kärlek, och det tycker jag är viktigast, jag har en kille som älskar mig för den jag är och tar mig för den personen jag är och som jag alltid kommer att vara.

imorgon, blir det gym och sen fara ner på stan och kolla tillsammans med linnea, och sen efter det ska linnea och alex äta middag hem hos oss, det blir våfflor för det är våffeldagen i morgon, det ska bli himla gott, älskar våfflor med grädde och sylt, eller sirap, eller smör och socker. Mumma.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.