Annelies liv

sorg/gläjde/kärlek

fredagen började med att klockan ringde kl 8 och annelie bara tryckte bort det varknade klockan 20 i 9 och vi skulle fara kvart i, annelie uppe som en raket och börjar smikna sig och sen kasta i sig frukosten, efter det ställer vi oss i bilen och åkter mot hörnefors, när vi väl är där ska vi in på  h,h i hörnefors för att johan ska köpa några kläder till begravningen och kläder han kan ha vardags, när johan väl är klart åker vi till norrby och alla ska byta om och göra sig i orning. Vid halv 2 tiden åker jag, johan, markus och ronja in till hörnefors kapell, det är några som står utanför, det är rätt så mycket bilar, det va tydligen 80st som ville komma och ta avsked av ulla. När vi kom i kapellet, va det lungn musik som spelade och när jag väl såg skynket över kistan så kom tårarna. När alla hade kommit och satt sig så hälsade hon välkommen, och sen kom en låt förkärlekens skull med ted gärdestad, det är lika jobbigt att gå på begravning, jag hade bara känt ulla i 1år och 4 månader, men saknaden är lika stor för henne som för mina låsas farfar som dog. Efter begravningen åkte alla i väg till norrbyn, till skolan och åt gott  och så, ulla ville att alla skulle vara glad, men det gick väll sådär. Vi åkte hem vid halv 6 tiden och då hämtade vi upp en kompis till mig på böleäng, vi körde vidare hem och deräkt när vi kom hem skulle johan i väg och kolla på sin match som hann skippade i, jag och anna gick förbi godishuset och köpte lite godis, länge sen man va där och kollade, dom har ju hur mycke godis som helst, vi gick hemmåt och sen fick vi till carro, för att dom hade typ grillning och satt och åt, deräkt när vi kom in luktade det kanel, och vi gick in och frågade varför luktar det kanel, och sen frågade jag och vi kunde få lite mat, vi fick ta hur mycket potatisgratäng vi ville, och en köttbit vart, jag vart typ proppmätt, efter några timmar, bestämde vi oss för att fara ut och åkte bil, någon timme efter vi hade åkte skulle totte hem, så han skjusatde hem anna till böleäng och jag och carro till marieberg, när jag kom hem så satt johan vid datorn och alex och linnea i soffan, så vi satt och såg film den sista biten av kvällen.

Lördag: vi vaknade kl 11, jag va svin trött som alltid, jag hoppade in i duschsen, och sen satte vi oss i bilen på väg mot vännäs, vi svängde in på metdia mark och skulle hitta en prisent till morfar, när vi kom fram såg vi att dom bjöd på korv och dricka gratis, men vi gick i alla fall in och hittade en mp3, betalade och gick förbi och tog oss en korv och en dricka, vi fortsatte våran färd mot vännäs, och väl i vännäs kommer milou som en galen hund och hoppar på oss, vi går in och pratar med pappa ett tag och han visar hans nya foto ram den är digital, efter en pratstund med han åkter vi till mormor och morfar för att gratta han, vi blir bjuden på tårta, efter vi har varit där en stund så ringer farmor och undrar vad vi gör, jag säger att vi kommer förbi ett tag, och bilen rullar till farmor, vi står och pratar ett tag, och sen säger vi hejdå, och far mot hörefors, vi är lite sena för vi skulle igentligen vara där prick kl 5 men maten va ändå inte färdig, maten blir klar efter ett tag och vi sätter oss och äter, potatisgratäng och lite annat smått och gott. Efter vi har ätit klart, sitter vi och pratar ett tag och lars gör i orning efterrätten, färsk frukt med vitchoklad på, helt underbart god. Vid 8 tiden åker vi in till stan igen och möter upp linnea och alex på hemmakväll och vi ska hyra film, vi hur faktiskt bra filmer för en gång skull, dom andra som vi har hyrt har typ fått jätte bra kretik så vi har ju sattsat på dom, men vi fick jag välja en och linnea än, och alex och johan tillsammans, det vart  en bra kombination. Linnea skulle upp och jobba så dom åkte vid 11 tiden för att linnea skulle upp kl 6. jag somnade i i soffan i johans knä, och han vänkte mig och sa åt mig och gå och lägga mig istället, jag somnade 12 och vaknade 10 när klockan ringde

idag: har nyss ätit frukost, och har jätte lust att far iväg och kolla på en ny soffa, menmen, vi bestämde i går att vi skulle fara förbi media mark, för att erik från idol skulle tydligen vara där, och sen bjuder dom på godsaker. Ska fara och se johan match och hinna en sväng på gymmet också.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.