Annelies liv

pålägg

det godaste pålägget som finns är leverpastej och röbetssallad och efter det kommer ägg och kaviar macka, konstig nog blir jag aldrig less på leverpastej. Det som också är gott att ha på mackan är bostiongurka och philadelphia med olika smaker.

Någon dag här framöver ska jag fara och köpte en ost och kex och lyxa till det med några kompisar och bara mysa. Det är ju tur att det finns en specell butik som bara är inriktad på sånna god saker. Jag brukar kika in där när jag är nere på stan och pröva smaka lite av varje och jag bara njuter när jag kommer ut från affären.

Dagen har varit tråkigt och lång på jobbet, har känds som att jag aldrig ska få komma hem, fick sluta en lite tidigare och då vart det att hoppa på cykel och cykla hem, johan höll på med middag när jag kom hem, och jag såg några skor jag kände igen i hallen, alex och linnea hade kommit förbi för att kolla på den sista filmen som jag och johan hade sett i går, det va jätte kul så vi satt och såg den igen. Middagen vart klar, och johan bjud på potatis i ugn och schnitzel, vi är typ schnitzel familjer som älskar schnitzel. Jag och linnea tog en promenad till coop med boss, och killarna skulle på träning vid 9, vi köpte jordgubbar, och bananer hit hem och en hemmets veckotidning, alltid kul att lösa korskort och kolla recept. När vi kom hem vart det tven och äta jordgubbar och snacka skit, dom åkte hem för en tag sen.

imorgon blir det jobb och sen en sväng på gymmet.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.