Annelies liv

marabo polka

Jag älskar att känna känslan att när man äter en tryffler eller en godis som är så jävla god, det känns som man får en smakorgasm. Jag ska då fara och köpa den nya marabo polk, det finns på hemmakväll som liten. Jag hatar verkligen när dom är så himla stor och sen vet man inte om dom är god och sen måste man köpa en stor och sen om man inte gillar den måste man kasta bort den eller ge bort den.

Tryfflar är så himla gott, va förbi frukthörnan i dag igen och jag fick bara lov att köpa. Jag har bestämt mig att jag ska pröva alla och hitta en favorit. Linnea köpte några, men efter ett tag fick jag typ alla för att hon gillade dom inte. Det är ju första maj och när vi skulle försöka att hitta en parkering, fick vi lov att köra en omväg för att demonstranterna gick på vägen. Vi hittade en parkering till slut, vi gick in på hemtex och kollade och där hittade jag 4st nya bort tabletter och 2st kökshandukar. Vi skulle försöka att hitta en mat ställe lite senare som vi skulle äta på och vi hittade ett till slut, nästan alla va ju stängda för det är ju röd dag i dag. Det vart i alla fall starz och jag tog grillade toast och linnea tog köttfärspaj. Min va svin god, men jag tror inte att linnea va så nöjd med sin. Klockan vart halv 4, så vi fick lov att dra oss för linnea börjarde jobba kl 4, vi gick bara snabbt in på only och jag hittade en par trosor och linnea en halsduk. Jag skjusade tillbaka linnea till jobbet och körde hem. Nu sitter jag typ här och håller på att somna som vanligt.

ikväll blir det fimlkväll, carro och emil ska komma över. Vi har inte bestämt någon film än, men det blir väll alltid någon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.