Umeå-Luleå-Pajala-Luleå-Umeå

Hej! I helgen har damlaget kört två träningsmatcher mot Northland. Vi började med en träning på Gammlia i fredags, åkte sen och käkade en gemensam middag och sen bar det av mot Luleå. Vi bodde i stugor, som inte borde kallas campingstugor för de va för fina, med vyn över Luleå stad på andra sidan vattnet. Vi kom fram när det var mörkt och på en campingplats såhär års så kan det bli rätt kusligt för vissa som inte är vana med skogen.. Haha, vi hade det väldigt roligt över våra/amerikanskornas rymningsplaner om det skulle komma diverse rovdjur och screammördare.. 🙂 På lördag morgon så åkte vi mot Pajala och spelade en match som slutade 70-65 till Northlands favör. Efter en snabb middag i Pajala så åkte vi tillbaka till våra stugor och bullfika! Idag söndag laddade vi kanske med lite för mycket ägg och bacon till frulle, matchen slutade 87-51 tror jag. Vi va segare idag och sköt för lågprocentigt. Vi har hittat flera saker som vi måste fokusera på nu innan seriestart, både i anfall och i försvar. Hjälpsidan va inte där allt för många gånger i helgen till exempel men det finns många saker som vi tar med oss. Vi vinner returtagningen i båda matcherna och jag tycker vi stundtals presterar på hög nivå och vi kan mäta oss med topplag som Northland om vi spelar på topp och håller fokus i 40 minuter. Jag tycker det va ett stort steg i rätt riktning, för laget och för mig själv. =)

Sen måste jag nämna att vi i minibussen såg förutom hundra renar en stor ko med kalv, inte en vanlig kossa utan älgar såklart, lite mer exotiskt för vissa! Plus att bilen som coach körde såg en älgtjur rusa över vägen och en i laget trodde det va en björn… 🙂 

Imorgon är det träning igen, förhoppningsvis klämmer vi in en till träningsmatch innan seriestart 14:e oktober! 

Jag tog bara en bild under helgen, förhoppningsvis kanske någon annan kan ladda upp lite andra bilder senare! Här käkar vi lunch i Svartbyn (?) påväg till Pajala! Bästa köttbullarna med potatismos på länge! 

/Jess

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.