Två dagar till match

Hej igen, känner mig snart som en stammis här! Men det är nog ett bra tecken för att hålla er läsare kvar här!

Utlovade ett inlägg gällande mer vad som händer och har hänt med laget.
Idag hade vi en ganska lugn träning med mycket skott och kollade även lite på vad LF Future kommer göra på söndag. Träningens highlight var helt klart när Per, från ingenstans dunkar över stackars Marwin!! Roligt att se att Per kan hoppa, det har han inte visat tidigare!

Annars så är läget i laget som de brukar vara. Torbjörn skadade ju knät för lite mer än en månad sen och kommer mest troligt inte vara med något mer den här säsongen. Skadeläget i övrigt är ganska lugnt, den enda som känner av något är min rumskamrat som har lite problem med en av sina hälar.
Men ni behöver inte vara orolig, vi stället upp med fullt lag mot LF på söndag!

Kan ju berätta vad jag har fått lära mig sedan jag kommit till Umeå är inte ta exakta klockslag för allvarligt. Ni ska få ett exempel så ni förstår vad jag menar. Häromdagen hade jag och några killar från laget bestämt att vi skulle träna på IKSU på förmiddagen. Vi bestämde att vi skulle vara där runt 10 tiden. Jag som är van att alltid vara i god tid till allt ställde väckarklockan på 9 för att hinna äta frukost och göra mig klar innan bilen som skulle skjutsa oss till IKSU skulle komma. När klockan börjar närma sig 10 så ringer jag och hör hur läget är, får till svar att killen just har vaknat. Så det hela slutade med att istället för att vara där 10 kom vi dit 11.30! Det är nog bara lära sig att tiden inte är lika precis som jag är van vid.

Nu ska jag njuta av fredagskvällen!

Hoppas alla får en bra helg och att jag får se er ALLA på vår match på söndag kl 12!!

COME ON!

Fredrik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.