tredje vinsten för säsongen!

Det blev vinst mot Visby Ladies med 80-59! För mig var det en extra skön vinst då Visby Ladies är min moderklubb och laget jag har spelat för de senaste typ 5 åren!

 Matchen inleddes ganska segt, tror alla i laget var ganska stela benen efter de 3 gristräningarna vi haft i helgen (Tack Micke och Bosse 😉 ). Vi fumlade lite med bollen och gjorde lite för många misstag.

 I andra halvlek var vi mer taggade! Vi kämpade hårdare och sprang mer och efter som att vi har en bredare trupp en Visby så lyckades vi trötta ut dem!

Jag har haft en ganska trög start av säsongen, där självförtroende har varit i en rejäl svacka… Jag kände att jag gjorde en hyffsat bra match idag och hoppas på att fortsätta i det spåret. I övrigt tyckte jag att alla gjorde en bra insats, Jessica och Kicki bjöd på varsin double-double, Sofia hetsade bra i defense och Junis-Emma gjorde sina första 2p i ligan!! Jippi! J

 Nu går vi in i en lång period av superhårda träningar/gristräningar, vilket jag har smått ångest för… Men vi kommer vara i toppform när vi möter EOS hemma den 23 november!! Missa inte det för guds skull!!

 Ciao!

#14, Josefine Loob

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.