Fantomen

Jag har skämt bort er med ett sjukt högt bloggtempo som jag sedan idag inte kunnat hålla upp då arbete och annat kommit mellan. Dock var jag på ängarna igår och träffade Fantomen. Jag var med och spelade med BCZ mot förra årets mästare. Min betraktelse från kvällen hittar ni här.

Det jag gillar med Fantomen är att dom verkar ha en genuin kärlek till brännbollen. Dom är ute och tränar innan cupen och det handlar i grunden inte om att dom ska förbättra sig genom träningen utan att dom tycker att brännboll är roligt. Det uppskattas av bloggen helt klart.

BCZ hade precis lika få spelare från sitt lag som mot Hjärnsläpp så det är meningslöst att värdera dom. Fantomen bjöd dock på en riktigt bra innespelsrunda. Dock var det i medvind så vad det egentligen säger. Ja det vet inte många.

* * *

På en bana bort spelade Übermensch mot en mix mellan Salming och BK Rel. Jag har ingen aning hur det gick men jackteorin från tidigare bara befästes. Som Kalle skrev. Über gillar sina jackor.

* * *

IKSU hade stormöte inför brännbollscupen idag men i ärlighetens namn var det inte så vansinnigt mycket som bestämdes egentligen. Det mesta står redan klart sedan tidigare.

Förfarandet runt Best in Show står klart. Jennie Stensson och & Jonnie"ingen aning vad han heter mer" är de två som ska gå omkring och fotografera cupen. Dessa två ska nominera 10 lag till Best in Show. Dessa 10 ska få visa upp sig på finalen och en jury bestående av brännbollspotentater bestämmer sedan vem som vinner dom 5000 kronorna och evig ära.

Detta kommer det en "blaffa" om på brännbollscupen.se inom kort. Även formerna runt förra årets succé miljöpriset spikades. Där kommer tre lag att prisas. 2000, 1000 och 500 kr till vinnarna. Även här kan vi vänta oss en text på brännbollscupen.se inom mycket kort.

Vinnarna i stora cupen får som vanligt 5000kr ochn tjejcupens vinnare plockar hem 2500.

* * *

Jag tar ett andetag nu, kikar lite hockey och låter geniknölarna guggas ett tag återkommer jag med ett eller flera djuplodade inlägg med brännbollskaraktär imorgon istället.

Även en till synes brännbollsgalen bloggare behöver korta pauser ibland.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.