Frågor och Svar!

Några snabba frågor och svar;

1. Lottningen kommer angtingen måndag kväll eller tisdag förmiddag. Skulle tippa att jag har den måndag men att den ligger på hemsidan tisdag.

Det kommer ingen pappaerstidning. Sedan VK la ned den efter 2007 har VF gjort en och sedan har lottningen gått ut digitalt. Det är en kostnadsfråga. Visst om jag fick bestämma så gjorde vi en tidning själva från IKSU. Jag skulle kunna skriva hela skiten men distributionen är kostsam och jag är inte så sugen på att sälja annonser.

2. Maratontabellen hittar ni här. Den är uppdaterad med förra årets resultat. Även alla topp 32 placeringar sedan 1989 finns med under maratontabellen.

3. Angående fråga 3 i frågetävlingen.Ja merparten av Jesu Lärljungar kommer från Stockholm men var studenter i Umeå som sedan visserligen ett par år reste tillbaka till Umeå och spelade. I frågan specifierades att endast lag som inte kom från Umeå eller studerade på Umeå Universitet räknades. Tar man med studenterna och återvändande studenter blir det omöjligt att hålla koll på.

* * *

Jag tar även och slänger in områdeskartan för i år så att ni får se hur det blir med de uppgrävda ängarna.

* * *

Det är fint väder idag! Hoppas på detsamma imorgon.

God Morgon!

/ Lev Brännboll

Etiketter:

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.