Ingen lottning ikväll…..

Pratade precis med Johan Åhman som är projektledare för Brännbollscupen. Han meddelade att lottningen gjordes klar i helgen men att det idag på kvällen upptäcktes en hel del fel. Det hade blivit en del fel i anmälningstjäsnten din kurs. Därför måste lottningen revideras kraftigt. Detta gör att lottningen kommer ut tidigast imorgon men även möjligen på onsdag.

Bloggen ska gräva i detta imorgon och se om det går att få reda på något så tidigt som möjligt.

Jag kan bara beklaga.

* * *

Det var riktigt härligt ute på ängarna idag. Många lag och framförallt många lag som jag inte kände igen.

Vi spelade mot Kenya Bridgeklubb som har två nya tjejer som är riktigt bra nyförvärv. Den ena tjejen har kanske cupens bästa kast bland tjejer. Holy sjit!! Sen att hon tog eget ett par gånger på sina slag i motvind var inte så dåligt det heller.

* * *

Raska Taskar ska inte vara med i cupen men som jag förstått det som ska Niklas Engde, Ludvig Backman, Mårten Persson, Anna Oscarsson och Sandra Linder spela med Tani är far till alla barnen. Så nu har vi det på pränt det med.

 

Etiketter:

6 kommentarer

  1. Bobo

    Det ryktas om att Smashboosters kan ha gjort årets tyngsta nyförvärv. En helt obeprövad f.d idrottsstudent som med en grundkraft på 0.1 ton kan komma att lyfta laget till ytterligare en nivå. Ögonvittnen kan intyga att nyförvärvet ikväll avslutade lagets träning med att specialträna på egen hand och hans nya mellannamn skulle kunna vara ”10 av 10”. Ett annat smeknamn som myntades under kvällen var ”Maskinen”. Fortsättning följer…

  2. jörgen

    Kan kanske behövas en maskin till Smashboosters efter helgen. Inte för att ta ifrån Bränn inte Bullen en imponerande seger men 118-46 är inte så värst smickrande.

  3. Ca

    Nu är bloggen inne på topplistan. Måste få den på förstaplats innan yran som förra året. Keep going!

  4. Fear of the dark (dog cup)

    Kan dementera ryktet om att någon Backmanbroder deltar i årets turnering.

  5. Olof

    Jag kan bekräfta att Maskinen har skrivit på för Smashboosters. Han blir utan tvekan vår största värvning inför yran. Kontraktet är ettårigt och lönen är helt och hållet prestationsbaserad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.