Svintomen

Jag har varit ute i regnet med Bränn inte BUllen och spelat mot Svintomen eller vad vi nu ska kalla dom.

Har enligt andra topplag som jag pratat med varit ute och tränat friskt under den här korta våren. Vad jag har sförstått består laget av Simon (vad han nu heter i efternamn), Jenny Järvholm, Andreas Gidlund och Peter Holm från Svinto och Fredrik Höög, Rickard Höög, Hanna Ljungberg och Henrik Andersson från Fantomen. Sen bör det väl vara tre till. Anna från Fantomen kanske eller Kicki från Svinto. Tobias från Fantomen kanske. Någon till från Svinto. Jag vet inte säkert.

Ja hur som helst så ser dom riktigt bra ut. Nu var visserligen Bullen endast sju spelare och då mig inlånad samt tre tjejer. Dessutom skadade David sig så matcherna var inga riktiga värdemätare för Svintomen som vann båda ganska rejält.

Var Svintomen hamnar i lottningen är kanske den mest intressanta detaljen med hela lottningen. Klarar laget dessutom att hålla tyst så kommer vi inte att veta förrän tidigast 09.30 på fredag och senast 08.00 på lördag var dom egentligen hamnat.

En obehaglig överraskning blir det hur som helst för nåot/några lag.

Bortsett från att dom inte spelar riktigt lika taktiskt som Rel, Salming, BCZ, (ett fulltaligt) Bullen, så är Svintomen lika bra som vilket annat lag som helst i turneringen. Motvind eller regn då är det inget lag som går säkert mot "Svintomen"

Rickard Höög – Nyckelspelare i Svintomen med sitt makalösa kast och sina ofta toppade, flacka och effektiva slag.

Blir det månne en tredje raka final för Rickard eller är det bara i spindelmannenkostymen han tar sig dit.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.