Sista rycket

Det är i nuläget endast 295 anmälda lag till Brännbollscupen. Det pekar mot att vi gör ett stort tapp mot fjolårets 404 lag.

Nu tycker jag att vi gör en gemensam insats. Alla ni som känner någon som inte anmält ett lag som brukar vara med, peppa dom. Alla ni som är studenter peppa era medstudenter att vara med. Studenterna är det viktigaste vi har i cupen.

Sedan får IKSU tillsammans med Brännbollssektionen sätta sig ner och kika på vad vi borde gjort annorlunda. Det är första gången på fem år vi nu riskerar ett tapp och det är trots dåligt väder under fjolåret inget vi kan acceptera.

Sista anmälningsdag är den 19 maj på torsdag. Efter det kommer ett par vakanser att lämnas öppna för riktigt sent inkommande anmälningar.

* * *

Angående anmälningar av seedade lag är nu samtliga lag utom Varför Skjuter Sehlberg, Überrelraskaöverisen och Raska Taskar. Sedan tidigare vet vi att Sehlberg inte deltar och att Überrel…. byter namn men inte som väntat till Dom Röda utan något annat för inget lag är anmält med namnet Dom Röda. Däremot har stora delar av laget sets ute på ängarna.

Raska Taskar är då det stora frågetecknet och här kan vi inte vara säkra på att dom inte är med även om dom inte anmäler sig till på torsdag. Vi får i stort sett ta och vänta till lottningen kommer på tisdag.

* * *

I och med att Sehlberg ställt in så har BK Rel förstärkt laget med Helena Vannebäck och Rickard Jokobsson från Sehlberg. BK Rel sänker inte sin medelålder med dessa värvningar men höjer ändå definitivt sina vinstchanser.

Etiketter:

5 kommentarer

  1. Diddan

    Flytta damcupen till tidigt fredag. Fullt både mitt på dagen och sent fredag då dom flesta lag vill/kan spela.

  2. Brändström

    Är de gjort mycket reklam för årets turnering?
    För mig och många andra förstår jag att man inte behöver göra så mycket reklam eftersom vi tycker de här är den bästa helgen på hela året.
    Men jag tänkte för dom som inte har lika brinnande intresse, är de lagt mycket satsning på reklam för Brännbollscupen?
    Känns ju GRYMT trist att de inte blir mer en lite över 300 lag, att vi backar i anmälningar jämfört med ifjol 🙁
    De var bättre förr 😉

  3. Ricke

    Jag vet med 100 procents säkerhet att Raska är med, dock med ett nytt namn så de kommer inte att behålla seedningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.