CeciliaKalla

Tillbaka i Umeå och på IKSU

I 6 månader har jag jobbat på Gran Canaria som sjukgymnast. Det har varit en vinter utan skidåkning, vinterstudio, minusgrader och snö. Arguineguin, där jag bodde, är en mysig liten semesterort och Gran Canaria bjöd på finfin cykling, vandring och löpning. Dock är nog inte sand mitt klimat och till skillnad från många andra jublade jag inombords när vädergudarna bjöd på 2 dm snö..

Förra veckan började jag min tjänst som Personlig Tränare här på IKSU och i den här bloggen kommer jag skriva om träning – utomhus, inomhus, i gruppträningssal, på band eller i skidspår. Det blir nog en eller annan uppdatering om min och Marias träning inför En svensk klassiker som börjar med Lidingöloppet i höst.

     

 

Att prova på något nytt eller att sätta upp mål kan var bra för att hålla motivationen uppe. Ibland behövs det inte mycket för att få den där nytändningen. Det kan tex. vara 2 dm nysnö som för löppasset till snöpuls (med högpuls) istället för ett lungt distanspass.. Eller ett tisdagscykel i Madrid med starka deltagare (Tack för energin igår!)

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.