CeciliaKalla

Det här med vardagsmotion..

Promenad till IKSU, upp på gymmet och plocka/städa/smörja maskiner som gnisslar, benpass med stark kompis, promenad till Ica för att hämta ut paket och snart ett cykelpass på det.

Träning? Vardagsmotion?

Googlar man Vardagsmotion så hittar man 100 olika tips på hur man ska få till det. Hoppa av en busshållsplats tidigare, ta trappan, gå ut med hunden, städa, lek med barnen, handla och laga mat. Fast det där tror jag att ni redan kan ( eller så fick ni nu lite nya tips).

Kalla det vad man vill. Men jag kommer defenitivt bli starkare av att lyfta tillbaka alla 40- kiloshantlar som lämnas på golvet och det kanske kan hjälpa mig att komma lika djupt ner i benböj (och med samma vikter) som min starka kompis. Snygga, djupa benböj kanske inte är det viktigaste i livet, men med mina starka ben kommer jag nog kunna ta mig upp för svingen i sommar utan att vara död på toppen. Och jag kommer definitivt bära hem fler paket från Ica med lätta steg.

Jag tror jag ska börja kalla det Gratismotion. Lättillgängligt, effektivt och funktionellt. Precis så som träning ska vara.

Förövrigt så var paketet lätt och innehöll nya cykelbyxor som kommer göra succé på dagens pass!

Njut i solen!

Cecilia

Lic. Personlig tränare, Leg. Sjukgymnast
Gruppträningsinstruktör

[email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.