CeciliaKalla

Grodorna är stora i år..

 Efter ett Totaltrainingpass med Anna-Karin ute på Spa upptäckte jag att mina armhävningar inte är så rappa som de brukar vara, så att blanda in lite mer överkropp i träningen är nog på sin plats! I går fick jag bestämma tempo och runda på mitt och Jossans lördagsfys/mys. Det blev en blandning mellan puls och styrka.

Med solen i ryggen joggade vi ut mot nydalasjön där vi stannade till på en lagom blöt gräsmatta. Under 30 krävande minuter blandade vi skottkärror,grodhopp,armhävningar och plankor med lätt jogg innan vi avslutade med en Tabata. Passet gav rejält med puls och när vi joggade hem hade jag svårt att koordinera benen.

I dag har jag svårt att ställa mig upp, men det är nog inget mot vad Elisabeth Karlsson kommer ha i sommar. Den 16 Augusti startar hon en låång löpresa. Hon kommer springa från Trerisksröset till Ystad i syfte att samla in pengar till Barncancerfonden.

Hur kom idén fram?

– Jag har länge klurat på nåt löparäventyr och helt plötsligt så poff! fanns den där. Och eftersom jag jobbar med cancersjuka barn så var det helt naturligt att jag skulle försöka göra något för dem genom att samla in pengar.

– Hur många mil kommer det bli och på hur många dagar?

-det blir ca 210 mil. Jag planerar att springa ca 3 mil om dagen plus några vilodagar. hur många får kropp och ork bestämma. Jag räknar med minst 75 dagar iaf.

Springer du själv?

-Ja, jag springer själv, men har några som ska följa mig lite här och där i Sverige. Sällskap mottages tacksamt!

Vilken blir den största utmaningen?

-Att hålla sig skadefri och att inte känna sig allt för ynklig när hemlängtan sätter in.

– springer du till musik?

-Nä, inte i nuläget. Jag kommer dock att fixa lite musik till hösten. Det kommer vara skönt att ha de dagar det känns tungt.

Vill du följa Elisabeths resa kan du göra det på: http://springerforlivet.blogspot.se/

Ha en skön söndag!

Cecilia

Lic.Personlig Tränare, Leg. sjukgymnast

Gruppträningsinstruktör

[email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.