Skor, träning och barn..

I dag har jag kört BB=Bara ben, på träningen. 4tim promenad och ett hårt benpass på 35 min. Detta kommer nog kännas i benen imorn och det ska bli skönt.

Jag, Rasmus & Mamma var på stan i dag, 4 par skor vart det till mig ( Tack mamma som gav mig ett par!) och 2 par byxor till Rasmus. Jo, alla jag känner vet det att jag är svag för skor och i dag vart det 4 st bara för jag kunde inte betämma vilka jag ville ha. Ett par söta, ett par tuffa, ett par punk och ett bar "stövlar". Nu är min "samling" långt över 60 st. Måste ta och räkna alla skor snart igen…

Jag och skor….

Jag fick veta i dag att en av mina vänner är gravid. Gratis T. Det är nu 4 personer som jag känner som är gravida. Riktigt kul för dem, själv blir jag bara deppig, nog hade jag sätt mitt liv lite anurlunda för 2 år sen är vad det är i dag. Min vin-kompis sa till mig här i veckan när vi "vinade" lite och pratade om förhållanden. -"Om ett förhållande inte håller, så måste man ju inse att man måste ändra på sig lite, så nästa kanske funkar." Nog för att jag är helt emot att ändra på mig för någon annan, men det  fick mig att fudera. Alla förändras vi hela tiden, vi växer och lär oss. Så varför inte förännda lite på sig, åt samma håll som sin partner, bara för att hjälpa förhållandet på vägen? Det tåls att tänka på. Sov gott alla där ute. Och va mån om nära och kära.

3 kommentarer

  1. Mia

    Oh skorna längst ner har jag också…
    modern version av ”mormorskängan”.
    Har köpt ett par ”finskor”…på Bianco footwear.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.