Festa som 18, målar på väggen och Gymmar på….

Först måste jag tacka L för festen & efterfesten i lördags!! Det var lääääänge sen jag hade kul! Det blir svårt att slå. Tack! Självklart hanmade man på kort ute också.

Snygga människor hamnar på kort, eller hur S!?

Till en annan sak, jag har nu fått klart, på måndag den 1 feb börjar de byta tapeter, måla tak och byta golv här hemma. Det blir kanon ALLT blir nytt. Plus att jag och Rasmus ska byta rum, han behöver större då alla kompisar är här. Jag "sover" ju bara där.. haha…. Så jag har låtit barnen måla på väggarna, L och hennes tjejer kommer på torsdag och målar och J + hennes pojkar kommer på fredag och målar, det är så kul! Bara att passa på när man får.

Det rosa huset är mitt och Rasmus hus, som vi ska köpa! (Vi ska inte köpa nu, men Rasmus vill)

 

Tog mig till gymet i dag och fick ett riktigt skönt gympass. Jag och K har börjat våran tävling om "beach 2010". Får se vem som vinner. Kul är det iaf att tävla mot nån annan än en själv. Bra går det också, för mig. Stackars K har gjort illa haden och måste kanske operera den, håller tummarna att så ej blir fallet.

 

SÅ, vill ni måla på väggar, säg till jag har 104 kvm att måla på!

2 kommentarer

  1. S

    Jag kan inte annat än hålla med dig! Men jag hoppas att du var snäll mot min X-kund. Hoppas ni hade en trevlig kväll utan mig i dörren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.