Lårbenshallsen och rosor…

Jag och mor var ute på en väl behövd "långprom" i dag. Mitt i allt flög hon och greppade självklart tag i mig. Varför gör man så när man ramlar? Suger tag i första bästa? Inte för att jag bryr mig, kan jag hjälpa nån från att bryta lårbenshallsen är jag nöjd…  Fler promenader med henne måste det bli iaf, man pratar så bra när man är ute och går. Säg till när du vill gå mor.

Rasmus hade en kompis med hem i dag och dom gick från att måla på väggarna i hallen till väggarna i köket. först tänkte jag hur detta kommer se ut när jag har folk som ska komma över på lördag.. Fylle lya med målningar på tapeterna…. HAha, det blir nog roligt, lär ju vara både en eller två som passa på att skriva nått kul. "Maria was here".

Jag fick en glad överraskning i dag. BLOMMOR. Det är på tok för sällan man får blommor. Kom på det, man behöver ju inte ge en stor bukett varje gång, typ en ros, en tulpan eller liknande är trevligt och kostar inte så mycket. FAST dom jag fick i dag kostade nog en del, det är STORA, LÅNGA röda rosor. Tack N, Dom är jättefina!

Fick veta i dag att B, en vän till mig är sjuk. Detta känns inte så kul. Hoppas på riktigt att du blir frisk och att det inte blir strul med detta. Ring om det är nått! 

 

Jag läser om krig i världs historia, detta är helt sjukt. Alla länder tycks ha rätt till att diktatera hur andra länder ska tänka och funka. Alla länder, främst stormakterna lägger sig i och ska bestämma i ett land som inte tillhör dem ens.. Va i hela! Låt 2 länder kriga sönder, så vinner nån förr eller senare, ist för att flera länder ska lägga sig i, styra upp och säga hur det ska funka och inte funka. Jaja, -"Att kriga för fred är som att kn*lla för att bli oskulld" Det funkar inte!

Så med det sagt. Nu lägger jag mig. Och tänk på en sak: -Håll blicken upp, annars kan du missa nått!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.