Lergubbar och löp pass…

Skolan går bra, tenta på fredag, känns som om jag skulle vilja ha en eller två lediga dagar då man inte måste känna att man ha saker att göra, men läser man som jag så får man skylla sig själv och bita i det sura äpplet. Jag var ju t.o.m schema lagd på julafton och nyår :S

Jag var och tränade med B i dag. Även om man nu inte umgås så mycket när man tränar olika så var det kul att ha nån som man kännde där. Tack för det B!

I dag var det självklart mer målninga på tapeter, men även lera. Rasmus gjorde FINT, Det är jag, N och Rasmus, en bänk, samt träd, vatten, ankor, vist ser ni likheterna!? Fin killen!

Efter träningspass 2 i kväll stötte jag ihop med en ny granne, dom hade nyss (8 veckor) fått dvärgpinscher valpar, så jag hämtade Rasmus och vi fördrev tiden, närnare 30 min, och busade med valpar. Gud så söt dom är, man vill ju ha en till!

I skolan i dag har jag fördjupat mig i Hitler. Även om han gjorde hemska saker så måste man ge honom det att han var duktig på det han gjorde, att lyckas med allt han lyckades med. Tänka om man kunde få sen sån person att driva ett land, fast med bättre tankar, då skulle man komma nånstans.

Så för att avsluta detta babbel, vill jag bara citera vad som stod på mjölkförpackningen i dag. (Ja, jag läser dom också, inte bara dricker..)

"Många av oss behöver en stark i baken för att komma igång med träingen. Så betrakta din bak som sparkad och sätt igång!"

Det tyckte jag var klockrent, så efter mina 2 löppass och ett styrke pass önskar jag nu en alla god natt, och en spark i baken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.