Ny MP3 och familjetom helg…

Fick min nya MP3 i förrgår, den är rosa så den passar inte med mina träingskläder, blir till att köpa ett rosa träningslinne, så man passar! (Fullt allvar 😉

Jag har börjat se en ny serie:  Californication. Måste säga att den är riktigt bra och galet rolig. Kolla.  http://www.imdb.com/title/tt0904208/

I går kom N och hämtade Arla, hon ska vara där i helgen och Mamma kommer och hämtar Rasmus imorn och han ska få sova där en natt, då blir det tomt här hemma, inte nån hud och inte nått barn. Själv ska jag passa på att gå på stan och kolla kläder och fara på gymet sen på kvällen kommer kompisar hit på en liten fest, det blir kul!

För överigt har jag börjat måla om en massa möbler här hemma, allt blir nu vitt och fint. Är inne i en vit perjod och vill ha ljust runt mig.

Jag fick en fråga idag. -Vad vill du bli när du blir vuxen?
Det fick mig att tänka på NÄR blir man vuxen? 18år? 20år? När ma flyttar hemifrån? När man får barn? När tycker du att man blir vuxen?

 

Arla har fått nya kläder nu när det varit kallt, många har vela se kort på dem, så här kommer en av dem, ska ta kort på den andra när hon kommer hem igen. Och JA, min hund kan stå på 2 ben 🙂

Jag vill tacka J som var här och hälsade på i dag, även om det var livat med alla barn så är det alltid roligt att se dig! Ta hand om dig och va stark! Du kommer få det du vill.

SÅ, Ta hand om er och ge inte upp era drömar för att nån annan inte tror på dem!

3 kommentarer

  1. Helena

    ”När tycker du att man blir vuxen?”

    Jag tror det kan va lite dumt att bli Helt vuxen, i allafall när man har barn.. Man ska alltid ha barnasinnet kvar och hålla det vid liv tycker jag. Men lagom vuxen är nog bäst 😛

    Sen kan jag däremot tycka att man ska alltid vara ansvarsfull, tänka igenom beslut noga så att utkomsten blir bäst för alla, framför allt för barnen.
    Men om jag ska säga vad jag tycker räknas som ”Vuxen” så tycker jag det är den dagen man sätter barnen först och förstår att deras behov är prioritet ett, då är man vuxen.
    Men det är min definition av den meningen. 🙂

  2. Helena

    Sen tog texten slut 😛

    Jag tänkte skriva att vitt är vääääldigt snyggt! Vi blev inspirerad av när vi såg Johns lägenhet (cissis john) som han hade ute på hemnet förut, annars har man nästan varit rädd för att inreda i vitt.. eller.. man har nog aldrig riktigt tänkt på det. Nu på slutet har allt varit Ek över allt eller.. teak tror jag det heter, inte för att de är nått fel på det alls! Men de är kul att prova nått nytt. =)
    Nu ska jag inte skriva mer idag, du har mer än nog att traggla dig igenom för en dag 😉

    Kram och fortsätt skriv!

    Ps, vad söta kläder voffsingen har =)

  3. Hanna Backlund Moberg

    Du, jag väntar fortfarande på det där med att bli vuxen. Men det känns att så länge man lär sig nya saker om sig själv, andra och livet i allmänhet, och utvecklas därefter så är man på väg mot vuxenlivet. Sedan om man någonsin kommer att känna sig vuxen är ju en annan fråga.

    Ses i morgon, det ska bli roligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.