Tenta, date och förkyld…

I dag gjorde jag min tenta i historia. Jag skrev 27 sidor (fram och daksida) som lämnades in och hoppas nu på beytg inom kort, kan säga att jag var lite öm i fingrarna efteråt. Jag gick fram och tillbaka, det är drygt 1 mil, en väg så det vart drygt 2 mil i dag, hämtade också upp Arla på stan efter att hon vart med husse på jobbet, sen vidare till böle för att hämta Rasmus. Så det vart en bit över 2 mil, skönt!

Jag var på date 2 i dag med N och denna gång fick han välja bio, det vart A Serious Man. http://www.sf.se/filmer/film/16002662/A-Serious-Man  Vet inte exakt vad jag ska säga. Den va inte dålig, dock inte heller bra. Man ville som se slutet, men hade man missat det hade de varit ok. Det var en skum film, rolig, men skum. Sällskapet va dock bra och det är ju det som räknas. Tack N för bion och BC!

Har kännt mig lite hängig i dag, snorig och seg, trodde det berodde på att det var kallt, blir alltid snorig då. Men på bion, som då var första gången jag satt ner i dag och tog det lugnt, kännde jag att jag vart mer och mer seg och började frysa massa. Ställde mig sen upp och kännde att detta är inte bra, jag håller på att bli sjuk. Hem kolla tempen och hade 38 grader, jag som har normal temp på 36, 5 ca.. Och nu när kl har gått så blir jag mer och mer seg, snorig och hängig. Detta är inte bra för min träning och inte för skolan, nu är jag kör på dubbel fart..

Jaja, nu är det bara att ta det lugnt och inte träna, äta bra och bli frisk snabbt, önska mig lycka till.

Mamma var här i kväll och vi satt och pratade. Det var mysigt och jag insåg hur längesen det var bara hon och jag som satt och pratade massa skit, det är riktigt skönt. Tack Mamma för det! Alla tror jag behöver prata av oss med våra mammor ibland och det ska gud veta att min mamma betyder ortoligt mycket för mig.

Jag fick också höra i dag att jag redan har min prins (läs: Groda) jag måste bara pussa på han lite mer så han blir min prins. Så jag ska börja pussa på min groda, så han blir till en prins. Jag tyckte det va jättekul sagt! Så nu blir det puss-kalas! (hoppas bara jag inte smittar)

Nu blir det sägen sen kurera mig hela dagen imorgon. Till alla er där ute, Sov gott, lev gott, ät gott och ta hand om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.