Friluftsdag och ögon i nacken, eller hur var det?




I går när N kom hit (kom hem, eller hur man nu säger det) så såg han inte de nya blommorna i köket, ej heller blommorna i sovrummet och inte heller lampan i halen. Trotts att vi åt middag vid bordet, han öppnade en låda vid lampan. Män har verkligen ögon i nacken, när dem bör vara fram, och fram när dem bör vara bak. Dem är blind helt enkelt. Han såg dem dock sen, med min hjälp 😉

Idag var det friluftsdag med Böleäng, 3,5 tim vart det ute. Det var riktigt kul! OCH jag har glömt säga en sak! Den bästa investeringen på länge är ju mina längdskidor!! Gillar dem verklige! De är toppen kul att åka!




                                              Ser det inte skönt ut!?

Så efter att vi åkt spår runt bräntberget så sprang vi upp och ner i backen några tim för att hålla koll på alla i pulkbacken. Väl hemma tog jag med mig Arla ut på en skidtur. Hon tycker det är så kul att springa efter när man susar ner i backe och jag tycker det är jättekul! Blir en stund imorgon också!

Förövrigt har jag inte gjort så mycket, skola, jobb, Rasmus, Arla, lägenheten som aldrig blir klar. ALLA vänner, ursäkta jag har så lite tid! Ni är alla mer än välkommen över när som, säg till så har jag bakat fika! Snart bli allt klart här, då ska jag bjuda över alla, men det är bara att komma innan om ni vill!

 Nu blir det soffan en stund innan ögonen faller ihop på mig, är toktrött på kvällarna!

Sköt om er alla!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.