Luftland och kalas…




Igår gick jag, Rasmus och Mamma på stan i 6½ tim. Vart lite saker med hem och lite god mat på stan. Rasmus klippte sig hos frisören första gången EVER! Han var riktigt nervös och tyckte inte alls att det skulle bli nå kul. Men med lite övertalning av mig och mormor så gick han med på det, väl där gick det hur bra som helst och han vart tok fin!

                    Eller hur! (Han fick välja färg själv och det vart rött)

                                    Före..




Idag bar det av till holmsund och luftlandet med H och hennes två pojkar. Vi sprang, gick, kröp, hoppade och rullade runt i ca 4 tim. Det var riktigt kul! Alltid roligt att hitta på saker med kompisar och alla barn. Några blåmärken senare och ganska mycket tröttare tog vi oss hem lagom för att hinna duscha och fara på kalas till Y som fyller år i dag (Grattis). Väl där fick vi go fika och snacka av sig en stud.  

                                                  Luftlandet.




För övrigt så har jag varit TOKseg ett tag nu, har som inte orkat träna, umgåtts med folk eller hållit mig vaken på kvällarna. Fick provsvar av läkaren i dag och till veckan börjar en droppbehandlig igen med dubbeldos i 3 veckor. Känns kanske inte så kul. Det tar en tim att få droppet och jag mår alltid så illa sen. Det positiva är väl att jag blir pigg och kommer orka mer ett tag fram över sen. Och eftersom man ska se det från den ljusa sidan så blir detta kanon, hoppas på att komma igång med träningen när orken kommer tillbaka. SÅ, har du tid över i veckan, kan du hålla mig sällskap i en tim på V-centralen undertiden droppet droppar in…




På torsdag drar vi iväg på resa. Det får ni veta mer om sen, nu film och lite popcorn. Ha en bra kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.