Fina Rasmus…

Sitter nu på jobbet och försöker få skolan gjord. Kom å tänka på min fina Rasmus och att jag saknar han. Han har haft sån otur nu i några dagar att jag hoppas verkligen att det upphör omedelbart! Rasmus huvud har varit utsatt mycket nu..

Det började på fredagen med att han vart attakerad av en hund och vart alldelens blå på sidan av skallen, på sidan av ögat nästan… Sen på lördag ramlar han och slår sig igen i skallen.. Söndag var lugn men igår (måndag) ramlar han och slår skallen i en betongpelare. Det resulterar i en bula + sår i skallen och märken i ansiktet och ett par snea glasögon. NU räcker det, skallen ska man vara rädd om, annars blir det "cp"-hjälm som gäller! 

Nu har jag börjat skriva upp vad som ska med för resan, måste bara hitta min kameraladdare som är borta, annars blir det inte nå kul. Rasmus vet ej något än och det kommer bli en stor överraskning när han upptäcker att vi ej ska till skolan på torsdag utan att vi ska in i bilen. Kommer bli kul att se hans min. K-Å ska växla pengar till oss imorn så jag har det gjort. Sen är det bara att vänta in onsdag kväll så jag få börja packa ner allt utan att Rasmus ser nått. (KUL!)

En annan STOR sak som "snart" händer är mitt (och Rasmus) namn byte! Det kan dock ta upp till 6 månader på att få svar, men alla papper är in skickade och ifyllda. Nu är det bara att vänta och alla vet väl att den som väntar på nått gott….. väntar ALLTID för länge! Men jag har väntat i 7 år, så vad är några månader hit eller dit? 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.