Champagne, jordgubbar och chokladpraliner..




Kan börja med att säga att jag skickade ett blogg-sms på min resa. Men nu när jag kommit hem ser jag att det ej kommit in i min blogg, spännande att veta var det inlägget tagit vägen…

Så, resan då. Kan säga att vi hade det tokskönt! Torsdagen började med att vi satt oss i bilen mot 08-land. Väl framme körde vi in i båten och gick till hytten. Rasmus som inte viste något vart riktigt imponerad över att vi skulle åka en så STOR båt. Vi bokade in oss på buffen på båten och låt mig säga –WOW!! Där kan man snacka om mat, glass, ostar, dricka, efterrätter i överflöd! Buffébord  efter buffébord i flera meter. Det fanns allt man kan tänka sig, förutom surströmming och glad är man ju för det! Det fanns barnbuffé också och glassbar, ost/kex bord och mycket mer. Det går som inte att beskriva. Som om detta nu inte var nog, så var all dricka gratis! (eller det ingick i buffé priset). Så det var bara att dricka, vin, öl, dricka, mjölk mm hur mycket man ville, dom kom med mer när det tog slut. SÅ alla ni som äter mycket, eller gillar mat, Då är detta ett MÅSTE för er.

                               (Rasmus gör sig redo för att börja äta)

På båten hade dem även barnland. Detta var kanon, bollhav, spel, tv, tävlingar, piratäventyr, Muminkalas, frågerundor och mycket mer. Självklart försökte vi hinna allt som Rasmus ville göra. Vi han även med att var upp och hälsa på där kaptenen sitter och styr hela alltet, det var riktigt coolt att se, för både stora och små.



Vi såg på hipphopp uppvisning och akrobatik show.

Väl i Hellsingfors så hann vi med att shoppa kläder och leksaker, vi var till en kyrka som låg under marken och vi var på zoo och kollade på lejon, tigrar, kameler, apor, reptiler och många andra djur. Helt klart ett minne. Hela zoo låg på en ö. Så man betalade in sig och sen fick man gå över en bro, och där var zoo. Flera byggnader med massa djur man kunde gå runt i, massa hagar ute med djur och ett fik hann vi också med.   

       



(Tyckte lite synd om denna sengångare som var helt själv, alla andra raser hade kompisar, med de hade  bara en sengångare.)

 




På hemresan hade Mumin födelsedags kalas, så det var klart vi var där och dansade och sjöng. Rasmus fick en dricka med blinkande isbitar i, som han förövrigt tycker var så coolt!




 

Så till rubriken. Frukosten på båten på fredag innan vi klev av bestod bland annat av champagne, färska jordgubbar och chokladpraliner. –Till frukost! Helt galet.
De ni! Det vart självklart macka och lite sådant också, men det ingick i våran frukost, och ingår det kan man ju inte tacka nej, eller hur!




För hur ofta får man sådan frukost serverad?

 

Lycka för mig är att få må bra och vara med dem jag gillar. Vad är lycka för dig?

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.