Milky Way och paket….




En liten fundering! Vart tog Milky Way vägen? Har tänkt på dem ett tag och tänkte nu köpa dem så Rasmus fick smaka. Vad jag minns så gillade jag det och nu måste jag ju pröva ingen. MEN, jag hittar dem inte…. Vad har hänt med dem? Har dem sluta sälja dem? Och OM det är så, Varför?




Förövrigt så kom N hem i går och hade med sig ett paket. –Jag gillar! Det är kul att få nått när det bara kommer så där. Det vart en jättefin servetthållare. Och det bästa var att han hade matchat den med resten av köksmöblerna, rätt färg och allt! Så när alla möbler är klar, kommer allt vara vitt. Fin va!?

                                    Tack vännen!




Som om det inte hade varit nog, så kom han hem med blommor i dag! Snacka om att jag måste ha varit snäll då detta händer mig!  Han är för go karln min!




Nä, nu ska jag ta vara på tiden innan jag ska iväg på jobbet och spendera dem med mina gokillar!

2 kommentarer

  1. Therese

    härligt med blommor och presenter 😉 det är du värd! ang milky way, har du kollat på ex maxi? tyckte jag som dom för inte så länge sen, men jag kan ha fel;)

  2. Maria Eriksson

    Svar till Therese (2010-03-26 21:05)
    Tack, va trevligt att höra! 🙂
    Ok, maxi. Ja, vi ska dit i helgen, så jag ska kolla. Har varit på lite olika affärer men inte hittat, så jag ska kolla det. Tack för förslaget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.