Bio, date och påsk….




I måndags var jag och Niclas och såg på bio, det vart Shutter island. Måsta säga att jag verkligen tyckte om den. Jag vart helt fast i den och förstod inte slutet för än slutet hade kommit. Ibland kan man ju som räkna ut hur det kommer sluta, men icke med denna. Jag kan rekommendera filmen till er som inte sätt den. Och till er som sätt den, Vad tyckte ni?

Vidar var vi i går (tisdag) och fikade hos E, R och bebis Hugo (som blivit stora killen). Kom på de att det var jättelängesen vi träffades och jag tycker det är synd, då jag gillar dem alla 3. Så detta måste jag bli bättre på, att umgås med kompisar!

Snart är påsken här och det ska bli så skönt att bara vara ledig i helgen. Äta gott och mysa massa. Vi börjar påsken med middag hos mamma på fredag. Det ska bli trevligt. Sen ska vi se till att ankorna vid lassa också ska få lite "påskgotta", så vi ska dit och mata dem med bröd. Dem är ju så tam att de äter från handen på en.

I helgen som var passade jag och Niclas på att gå på date (vi var barnlediga en stund). Vi hade tänkt oss fika på Göteborg med det var fullt, så det fick bli på stan istället. Efteråt vart det Maxi och sen mat på ”donkan” sen hem å mysa. Det är helt tomt att kunna göra alla dessa saker utan Rasmus, skönt, men tomt!

 




Har även funderat på vad för signaler många av oss vuxna kvinnor skickar ut till små tjejer och våran kommande generation av tjejer när vi ”förstör” våra kroppar med operationer, inlägg och dylikt. Mer om detta i kommande inlägg.

3 kommentarer

  1. Råbert

    Slutet är väl ändå tvetydigt?! Själv tror jag bara att han spelade tokig, med tanke på de sista orden! Men men.

  2. Maria Eriksson

    Svar till Lisbet Olofsson (2010-03-31 12:55)
    Råbert: Ja, jag tror att han vaknade upp ur sin fantasi men ville inte leva som han hade gjort och med det han hade gjort, därför var det bättre att få bli ”bort kopplad” och bara glömma allt.

    Lisbet: Ja visst är det! Man sitter där och gissar på hur det ska sluta, men när slutet kommer så hade man inte en aning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.