Busplaneten vs. Leoslekland




Idag var vi på premiär på Busplaneten. Det var samma tanke som Leos lekland men mindre. Det skulle vara inspirerat av rymden, men det tycker jag inte att man såg så mycket av. Nog var det kul att vara där, men vi kommer åka till Leos, då det finns mer att göra och det är större. Vi var smarta nog att vara på busplaneten när dom öppnade, vilket var tur, för när vi for vid 12-12:30 så var det FULLT! Det är litet och rymmer inte så mycket folk, så det blir snabbt fullt. Man vart också less efter typ 1½ tim, för då hade man gjort allt man kunde göra, några gånger om. NÄ, även om Leos är längre bort, så är det helt klart värt resan dit och eftersom priset är densamma, så lockar Leos mer.

Annars så har vi bara varit hemma i dag. Vi har haft en riktig mysig och slapp dag, så som söndagar ska vara. Vi delade på en blåbärspaj och jag måste säga, att det är otroligt gott! Nu är helgen över och vi är inte kattvakt längre heller, va där idag och busade lite mer och gav mat. Han är så busig och kramvänlig. Kul när dem är små.

 

 




Nu har förberedelserna för sommaren kommit igång också. Snart bokar vi resan! Sol och bad med hela familjen! Kommer bli otroligt skönt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.