Bästa dagen på länge!




OJ, oj, oj vilken härlig dag, den har bara blivit bättre och bättre under hela dagen!

Började med ett möte med mig härliga chef. Vi pratade om mitt schema inför sommaren. Jag fick jobba midsommar, -Kanon! (jag ville det, ger bra med pengar) sen fick jag veta att jag får ledigt 2 veckor för att åka med utomlands med familjen. Det kommer bli kanon mysigt och snart är biljetterna bokad och klar.

Efter mötet för jag ner på stan och mötte upp Niclas för en romantisk lunch på Plaza. God mat, jättebra salladsbuffé och bra sällskap. Kan man be om en bättre lunch? Nä.
Tack vännen!

Sen vart det att köpa nya soffkuddar och sen hämta upp Rasmus och hand kompis E som skulle med oss hem i dag. Väl hemma hann jag fixa lite innan S-gumman kom på besök. Te, pepparkakor och massa snack. Otroligt trevligt att bara sitta och snacka skit. S är e jättefin vän och människa, jag förstår varför jag vart vän med henne sen sandlådan. Jag lagade mat och Niclas kom hem så vi alla kunde äta ihop, kul att duka bordet för 5 st. Hoppas man får göra det i framtiden med en massa egna barn.



Sen vart det mys i soffan med Rasmus innan läggning och just då fick jag ett sms som måste vara det bästa sms jag fått på lääänge! ”Maria, jag får hem mina pojkar!!!”
Jag fick gåshud och säger bara, -JAAAA! J du vann!
Är så glad för en av mina vänner nu! Allt jobb hon lagt ner, alla bekymmer och sömnlösa nätter är nu över! Jag är så glad för din skull! Detta är DIN dag J!

Nu ska jag toppa dagen med lite grey’s anatomy och en glassbåt + ett leende på läpparna.  

 

J och S, ni finns i mina tankar i dag, alla lycka till er!

2 kommentarer

  1. Therese

    vad roligt för din vän, även om jag inte vet vad det handlar om så är det kul ändå att läsa 🙂
    och vilken toppendag du har haft 🙂 härligt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.