Dagen Mys




Började dagen tidigt (7:45) med att J kom hit och hade pappa sin med sig. En trevlig herre.  9:30 var det dags för mitt ”sista” dropp (för den här gången). Mamma kom och mötte upp mig och Rasmus på V-centralen sen tog vi en promenad ner på stan. Vi gick på Schmäck och åt lunch, vilket var jättegott, samt efterrätt som vi lyxade på.
                                      Tack Mamma för lunchen!

 Sen skulle vi hjälpa mamma att hitta en jacka. Efter ett par byxor, 4 klänningar (allt till mig) 3 sockar och en jacka (till Rasmus) så hittade vi en jacka till mamma samt 2 sjalar. Vet inte vad som flög i mamma med hon betalade allt utom jeansen som jag ville betala själv. Kan bara säga en sak: Tack!

Jag har världens bästa mamma, inte för att jag fick lunch och kläder av henne, utan för att jag kan prata om allt med henne och hon lyssnar och dömer inte, utan försöker hjälpa och ge tips. Vilket är jätteskönt! Hon finns där när jag behöver det och Rasmus älskar hon! Det är så roligt när vi ska umgås med henne eller hon ska vara barnvakt, Rasmus blir alltid så glad. Det är kul. Och när vi gick åt olika håll i dag vart Rasmus ledsen för att vi inte skulle vara med mormor mer, så söt han är! Så om du nu läser detta vill vi bara säga det att du betyder och vi älskar dig!

Förövrigt så dukade jag ju för 5 st i går, men idag fick jag duka för 6 st, undra om det blir 7 st imorn då..
Killarna har lekt på bra och Rasmus är så kär i J båda pojkar, men framför allt den yngsta på 2 år. Rasmus vill ju så gärna ha syskon! Dom klädde ut sig och självklart lyckades jag få lite kort. Visst är dom fin killarna!  

                                                Lilla superman

                                                 Starke man

                                     Ja, Rasmus är nog alltiallo.

Är alltid så skönt att träffa J, hon är en härlig person! Dock kännde jag idag när hon for att det kanske kommer bli länge till nästa gång vi ses och det kändes inte så kul. MEN, jag fick ju en inbjudan av hennes far att komma och hälsa på, så det får bli i sommmar när man har vägarna förbi södra delen av landet.

Nu har älsklingen kommit hem efter att ha varit ute och ätit middag med en vän, så nu ska vi gå igenom dagen och mysa med en glassbåt, eller jag iaf..

Tack alla för i dag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.