Helgen och ”män” med deras mammor…







Helgen började med att jag, Rasmus, H och B for på Leoslekland. 5 tim senare kom vi hem. Den ena tröttare än den andra. Kvällen spenderades i sängen med film och mys. Lördagen var vi ute i det fina vädret. Vi var på zoo och köpte växter till Rasmus akvarium och kollade fiskar. Nu är växterna i och allt ser helt fint ut. Blir kul nästa vecka då vi ska köpa fiskarna.

På kvällen igår (lördag) for jag med E till C på fest. Trevligt. Sen for vi ut och dansade hela kvällen. Lite trött i benen är jag i dag. Träffade massa härligt folk och gamla goa arbetskompisar. Kvällen vart sen och jag var väl inte hemma fören strax efter 3 på natten med en taxi nota på över 100kr.

Idag har det inte hänt mycket. Slapp, slapp och lite promenad i solen. Nu ska jag och Rasmus se film och mysa.

 

Jag pratade med L för ett tag sen om karlar som aldrig växer upp. Som fortfarande, av någon konstig anledning, håller kvar i sina mödrar. Eller mödrar som ej släpper taget som sin vuxna son. Detta är helt tragiskt! L hade en kille förr, vars mamma fortfarande tvättar åt han. Han är då 26år (om jag mins rätt) och bor inte hemma. Men mamman fixar ändå allt åt honom.. Hur tänker dessa mammor? Det är ju knappast så att en tjej med självrespekt går in i ett förhållande där det förväntas att hon ska göra allt, eller kompromissa med killens mamma. När ska dessa ”män” växa upp och ta ansvar över sitt eget liv och när ska dessa mammor släppa taget om deras ”lillakille”?

 

Män som kan säga ifrån till deras mammor med mjukhet i rösten, men med bestämdhet är sexigt för mig! Ni då? Vad tycker ni?

 

2 kommentarer

  1. Hea

    Jag känner igen det där med att pojkar verkar aldrig bli riktigt vuxna, en kille jag dejtade förut han är 26år och hans mamma lagar matlådor åt honom för en hel vecka på helgerna, sen åker hon med dom till honom (det är 5 mil enkel väg för hans föräldrar att åka dit) hon tvättar,städar och gör allt sånt åt honom också, då jag kom dit så fattade han inte ens att man måste byta sängkläder liiiiite oftare än varannan Månad :S

  2. Maria Eriksson

    Svar till Hea (2010-04-13 13:43)
    Oj, det skulle jag aldrig kunna vara tillsammans med! :S
    Skulle bli galen att ha hans mamma där som ska fixa.

    Ja, dessa ”män” finns, tur man väljer själv vem man vill vara med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.