Vinkväll och bio….




Idag var jag och Rasmus på bio. Det vart Draktränaren 3D. Rasmus gillade den och jag också, tycker den var riktigt bra. Klart se värld!




Efter det träffade vi upp med Mamma och kollade runt på kläder lite. Hittade ett linne som kommer bli ett partylinne. Alltid kul med kläder, speciellt när dem är på rea. Halva reapriset på Lindex.




Igår fick Mamma låna Rasmus, vad jag hört hade de bara trevligt. Själv for jag till kusin N och åt mat, drack vin och snackade skit. Kusin N hjälpte mig med mitt ”nya” smink jag fått (fick det i julklapp). Det är mineralsmink, id, som jag aldrig använt, så jag var inte säker på hur man skulle göra. NU vet jag och jag måste säga att jag verkligen gillar det, GRYMT bättre än det jag hade förr. Tack kusin N för hjälpen!   Efter lite tjejtid for vi ut. Trevligt, träffa lite folk och fick lite goda drinkar. Tack för en bra kväll.




Självklart tog man lite kort….

 

                                                  Så kan det blir….




Har börjat fundera på vilken utbildning jag ska gå. Har tänkt göra en ”för och nackdelar lista” och kolla vad den säger om dem båda två. Kommer lägga ut den här sen, så får ni se och säga vad ni tycker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.