Tandlös gubbe…




Idag har jag hunnit göra massa saker. Jag började dagen med att jobba 4 tim till 13:30. Lunch, Sen var jag och Arla på lek”date” så hon fick leka av sig och så man själv fick byta lite tips med andra hundägare. Hämtare upp Rasmus på fritids och fick med hans kompis L hem. Dom lekte och jag diskade, dammtorkade, dammsugade, fyllde på jord till vissa blommor, planterade morötter, sockerärtor, rädisor, gräslök och sallad.

                                          Tycks?




Sen blir det att plantera ut dem i sommar och se dom växa och självklart äta när dom är klar.




Sen blev det att laga mat, äta, städa undan saker, diska igen, läste läxan med Rasmus, myste, kvällsfika, och nu sover han och jag ska se film.. JAG tycker jag hann en del i dag. Jag är iaf nöjd.

 




Förutom det är det en stor dag för Rasmus i dag. Han tappade en tand! Den hängde helt löst, men han vågade inte dra ut den, så jag satt ett snöre i tanden, ett snöre i Arlas halsband och sen lockade jag på henne…. Tyvärr gick det inte, tråden gick sönder sunt kopplet.. Så jag bad om att få dra ut den, men icket! Efter mycket peppande från mig och kompisen L så drog han ut den. Det kom inte nå blod och det gjorde inte ont, vad han sa iaf. Så nu inväntar vi tandfen!

Förövrigt börjar Rasmus se ut som en tandlös gubbe, fast sötare då!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.