Städ mani eller?




Började dagen med lite sovmorgon. Rasmus börjar ju inte förrän kl 9 på onsdagar. Tog en promenad och lämnade han, sen hem för att bli upphämtad och åka på lite jobb. Väl hemma igen började jag tvätta, Sen hände det! Jag fick en av mina städ manier, några av er som känner mig vet hur det kan bli…

SÅ, jag kom på att jag skulle dammsuga sofforna, sen kom jag på att tvätta kuddarna, som över gick till sitt och rygg dynorna och en tim senare kom jag på att man kan ta bort ALL tyg på soffan, även den runt om och bakom, sagt och gjort, jag tog bort och tvättade! Så HELA sofforna är nu nytvättade. Kanon!

I allt som hände, bestämde jag mig för att sälja sofforna också, så dom kommer komma ut på blocket snart. Även bordet och rottingmöbeln ska bort. Kom på att jag ska ha vita/ljusa soffor här hemma. Eller hur!?

 




Och när jag lix höll på var det ju bara att fortsätta, så 2 maskiner handdukar, 2 maskiner sängkläder, 1 maskin sockar mm mm hanns med samtidigt som jag satt och pluggade lagar i skolan.

Jag har även hunnit med ett tupperware möte i kväll och fått reda på massa nya saker som kommer att komma. Det blir kul.

Imorn ska jag ta HELA badrummet, det är ju ett jobb i sig, samtidigt som det blir mer lagar i skolan.




Det är så skönt när man får städa i lugn och ro, så som man vill och hur man vill. Balkongen och förrådet är nästa projekt jag ska ta mig an efter badrummet. Köket finns med på listan också, får se vilken ordning allt kommer att göras i. Ska iaf på CO och köpa flyttkartonger så det blir ordning och reda i förrådet när man väl städar där.

 




Ut med det gamla, in med det nya, nu är det vår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.