Fiskar och minnen, kort…




Idag har vi sprungit på stan hela dagen. N köpte lite kläder och jag fick lite hårspray och ansiktsrengöring, alltid nått! Vi kollade på ett nytt soffbord, men kunde inte bestämma oss för vilket vi ville ha, så det tar vi sen.

Rasmus fick sina fiskar i dag… Det var lite läskigt att vara där, men det gick bra. Nu har vi fem st Kardinaltetra, två st Ormgrönlig och en Klogroda.  Nästa helg kommer det fler, men vi skulle börja med några, så vi ser att dom klarar sig. Rätt kul att se dom, grodorna är roligast när dom far upp efter luft och sen dyker igen. Kort på alla kommer sen.

N är på ”herrmiddag”, så jag och Rasmus for till mamma och fick grilla för första gången i år. Vi spelade spel och kollade på kort. GAMLA KORT! Hittade några riktigt fina och söta kort på Rasmus, hittade även på mig och –OJ!! Va ung jag var! Nu är det bara att inse, så ung som jag ser ut nu kommer jag aldrig göra igen, så det är bara att njuta och inte noja så mycket.




                                    Kolla själv!

                                                    Och….

                                      Även kort på Rasmus….
 

Helt underbart att hitta såna kort som man ej sätt på länge!     

                



Tack mamma för korten! Kommer och tar fler någon dag framöver!




Nu blir det någon serie, sen sova och hoppas på att inte bli allt för störd när N kommer hem och ska försöka ”smyga” in. Killar och smyga! Seriöst, det går inte!...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.